H εταιρεία μας

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ιατρικού εξοπλισμού και προϊόντων νοσηλείας από το 1982 ως και σήμερα. Μέσα σ’αυτά τα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, βοηθημάτων νοσηλείας και ορθοπεδικών ειδών, όπως επίσης και διαγνωστικών συσκευών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα paramedical.gr  δημιουργήθηκε το 2010 θέτοντας σαν προτεραιότητα την άμεση κι σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. Με γνώμονα τον παραπάνω στόχο σχεδιάζονται και πραγματοποιούνται όλες οι ενέργειες και διαδικασίες που διέπουν την λειτουργία της εταιρίας μας.

Τα γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στην οδό Χρυσ. Σμύρνης 12, στον Πειραιά σε ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο που λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος και χώρος ετοιμασίας των παραγγελιών.
Η εταιρεία μας είναι  πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΕΚΕΒΥΛ σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση 1348/04 για την παροχή υψηλής ποιότητας ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη για υπεύθυνες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο δυναμικό χώρο που δραστηριοποιούμαστε, γι’ αυτό και συνεχώς εξελισσόμαστε προκειμένου να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας.