Τρόποι Αποστολής

Διαθεσιμότητα και χρόνος παράδωσης
Για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία σας δοθεί έως τις 14:00, σας παραδίδεται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα σας ενημερώσουμε την ίδια η την επόμενη εργάσιμη για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα ενώ έχουν εξαντληθεί, να εμφανίζονται σαν διαθέσιμα. Για το λόγο αυτό, στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας η να προκαταβάλετε τα χρήματα (πληρωμή με πιστωτική, PayPal, η τραπεζική κατάθεση), και για αποφυγή ταλαιπωρίας από μέρους σας, σας παρακαλούμε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 4138348 για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων.
 
1) Παραλαβή από την έδρα μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας κατόπιν συνεννοήσεως στο 210 4138348 για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων, από την έδρα μας Χρυσ. Σμύρνης 12 Πειραιάς Τ.Κ. 18540, απο Δευτέρα έως Παρασκευή.
 
2) Αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα σε 1 έως 3 εργάσημες
  • Για προϊόντα συνολικής αξίας έως 90€ η χρέωση της αποστολής είναι 2.20 € για τα πρώτα 2 κιλά +1,00 € για κάθε επόμενο κιλό
  • Για προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 90 ευρώ και βάρους έως 2 κιλά, η αποστολή είναι δωρεάν. Για το επιπλέον βάρος γίνεται χρέωση +1,00 € για κάθε επόμενο κιλό
  • Για αποστολές με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι +2.00 €.
Εάν το δέμα είναι ογκομετρικά μεγάλο, τότε το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο του, δηλαδή σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.
Για τα βαριά ή ογκώδη δέματα η χρέωση της αποστολής γίνεται κατόπιν συνεννόησηςστο 210 4138348.
 
Δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για τα προϊόντα προσφοράς.