Σαπούνι φυτικό ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ντομάτα-μέντα-ζεόλιθος)

  • ΕΛΛΕΝ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 3,80€
Ποσότητα: Καλάθι


Ντομάτα  Μέντα ΖεόλιθοςAphrodite
Ο συνδυασμός Μέντας, Ζεόλιθου και Ντομάτας προσδίδει σε αυτό το χειροποίητο σαπούνι εκπληκτικές ιδιότητες. Πρόκειται για ένα σαπούνι κατάλληλο για το βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Ιδανικό τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο.

Το αιθέριο έλαιο Μέντας θεωρείται πως έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε καλλυντικά σκευάσματα που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση της δερματικής "φαγούρας", των "τοπικών ερεθισμών" και μολύνσεων. Το αιθέριο έλαιο μέντας είναι "αναζωογονητικό", χαρίζει την αίσθηση της φρεσκάδας και της δροσιάς και βελτιώνει τη διάθεση.

O ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει την επιδερμίδα δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις. Ουσιαστικά λειτουργεί ως προϊόν αποτοξίνωσης της επιδερμίδας (detox). Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο Ζεόλιθος φαίνεται να προστατεύει το pH της επιδερμίδας, διατηρώντας το σε "ιδανικά" επίπεδα (μεταξύ 7,35 και 7,45).

 Η ντομάτα θεωρείται πως εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας και πως καθαρίζει το σμήγμα. Περιέχει την αντιοξειδωτική ουσία lycopene η οποία προσδίδει στη ντομάτα αντιγηραντικές ιδιότητες και η οποία συμβάλει στην απαλλαγή από τις "κοκκινίλες" της επιδερμίδας.